Sådan kan hypnose hjælpe mod stress

Stress er en folkesygdom. Vi vil alle mere end vi har tid til, og når vi ikke kan nå alt det vi gerne vil, så får vi at vide, at vi bare skal arbejde hårdere. Lige meget hvor hårdt man arbejder, så er der aldrig timer nok på en dag, og i længden bliver man kun stresset og udkørt, af det uendelige ræs mod at lykkes. Der er intet galt med at stræbe, det er bare vigtigt, at man holder målet for øje, og ikke bliver fanget i en uendelig løkke af arbejde uden pauser og afslapning. Hvis du er stresset er det første skridt helt at stoppe med at arbejde. Det virker måske angstprovokerende, men prøv at lægge arbejdet fra dig. Fortæl den person der forventer at du leverer et stykke arbejde, at du har brug for en halv dags fri. Her vil du sandsynligvis opleve en af to ting; enten vil du blive mødt med forståelse, og du får mulighed for at slappe lidt af og tage dig af dig selv, eller du bliver mødt med ekstra pres og ultimatummer. Er svaret det sidste, så overvej om der ikke er en anden løsning end netop dette job; er det dit helbred værd? Der findes en lang række behandlinger for stress, men ingen af dem kan hjælpe dig i længden, hvis du ikke er villig til at holde op med at gøre dig selv stresset.

Hypnose mod stress

Det kan hypnose hjælpe med

Når du er stresset, kan du have en lang række symptomer, som gør det svært at komme videre. Med hypnose behandles din underbevidsthed således, at din krops respons til stressen vil være anderledes. En person der har været udsat for stort pres i lang tid kan have svært ved overhovedet at fungere, og her er hypnose god som behandling for stress. Ligeledes kan man inden man ligefrem går ned med stress have gode resultater med at få hypnose. Det tager et stykke tid fra behandlingen påbegyndes før resultatet kan ses, men når det gør, vil det blive klart hvilket af dit hårde arbejde der har været det værd, og hvilket der har været resultatet af tankeløs stress. Du kan nemt finde hypnose i eksempelvis København. Det kan være en udfordring at finde en terapeut man stoler på i netop ens område, men hvis du bliver et lykkeligere menneske af at modtage behandlingen i eksempelvis København, vil det have været det hele værd i sidste ende.

Terapi & Hypnose
Nørregade 41
1165 København K
Tlf: 40 28 90 10

Hvad laver en sundhedscoach?

De fleste mennesker vil gerne leve sundt. Sundhed er vejen til et længere liv og større velvære. Hvis vi passer på vores krop, holder den længere, og en sund krop gør os gladere. Undersøgelser viser, at fysisk aktivitet i hverdagen kan hjælpe på stress og depression, såvel som det kan forebygge og afhjælpe spændinger og myoser. For mange mennesker er der dog lang vej fra at ønske et sundere liv til rent faktisk at gøre noget ved det. En travl hverdag spænder ben for mange, og det kan også være uoverskueligt at starte på en sundere livsstil, hvis man ikke er vant til at leve sundt. Hvor skal man begynde? Hvad er bedst at tage fat på og sætte ind med ændringer, hvis man ikke har det store overskud i dagligdagen?

sundhedscoach

Det kan du bruge sundhedscoaching til

En sundhedscoach kan være løsningen, hvis du gerne vil forbedre din sundhed og livskvalitet, men har brug for hjælpe til at føre dine målsætninger ud i livet. Hvad enten du er en topatlet, der gerne vil forbedre sine præstationer, eller du blot ønsker at få en bedre livskvalitet ved komme træthed, sygdom og dårlig kondition til livs, kan du få gavn af at bruge en sundhedscoach. Her kan du få lagt en kostplan, få rådgivning om motion og træning og blive vurderet af en professionel ud fra din livsstil, helbred og kropstype med henblik på at blive sundere. For nogle handler det om at omlægge kosten, få indlagt motion i hverdagen og få nok søvn om natten, for andre kan sundhedscoaching hjælpe med at kortlægge årsagerne til gentagne sportsskader.

Hvem tilbyder sundhedscoaching?

Det er vigtigt at finde en dygtig, professionel behandler, når du beslutter dig for at benytte en sundhedscoach. Det kan være en mulighed at undersøge de forskellige programmer, som behandlere tilbyder. Flere fysioterapeuter i København tilbyder sundhedsforløb, der er skræddersyet til den enkeltes behov. Du bør dog altid undersøge den enkelte behandlers baggrund og uddannelse, tage uforpligtende kontakt til en start og stille spørgsmål for på den måde at fornemme, om han eller hun er noget for dig. En sundhedscoach er en person, der kommer tæt på dig og som du derfor bør kunne have tillid til og føle dig tryg ved. Du skal altid have følelsen af, at du får noget ud af forløbet. Det er jo din sundhed, der er omdrejningspunktet her.

Move2Peak ApS
Bernhard Bangs Alle 23
2000 Frederiksberg
Tlf: 32 10 82 82