Hvad er Body S|D|S, og hvad kan det gøre for mig?

Hvad er body sds

Body S|D|S er forkortelse for Body Self Development System, da fokuset på både det fysiske og psykiske aspekt muliggør at påvirke faktorer i kroppen, så kroppen behandler sig selv. Gennem massageteknikker er det muligt at påvirke bestemte faktorer, så kroppen helbreder sig selv på længere sigt. Det er således muligt at få en krop i balance, som ikke er påvirket af hverken fysiske eller psykiske barrierer. Kropsterapi er derfor en god løsning til at behandle problemer uden, at der er behov for eksempelvis medicin og operationer. Kropsterapien er samtidigt i stand til at minimere risikoen for flere problemer, da den velfungerende krop har en beskyttende effekt over for kommende problemer.

Det løser Body S|D|S for dig

Behandlingsmuligheder med Body S|D|S er mange, da der både er mulighed for behandling af fysiske problemer som eksempelvis rygproblemer eller en tennisalbue samtidigt med, at teknikken omhandler lindrende præstationsangst behandling og behandling af traumer. Behandlingsmulighederne er utallige, og du kan derfor helt sikkert også få glæde af behandlinger med Body S|D|S.

Eksempel på behandling med Body S|D|S

Stress er en af de sygdomme, som er dominerende i dagens Danmark. Stress kan både opleves i kortvarige og langvarige perioder, og det er – uanset type af stress – vigtigt at lytte til kroppen, når stressen rammer. Stress opstår som udtryk for, at du er overanstrengt og skal tage det roligt. Det er desværre de færreste personer, som vil eller kan mindske hverdagens travlhed, men der er heldigvis også andre måder at komme stressen til livs på.

Body S|D|S er blandt andet et effektivt redskab til at tackle den værste stress gennem massage og åndedrætsøvelser. Det vil fjerne nogle af de spændinger fra stressen, som især påvirker nakken. Spændingerne fra nakken kan øge stressen endnu mere, og derfor er massageteknikken det første skridt til at bryde den onde cirkel, som har opbygget din stress. Det vil gennem samtaleterapi være muligt at få forståelse for årsagen til din stress, hvor det gennem fokus på din psykiske velvære og selvudvikling vil være muligt for dig at få redskaber til at mindske din stress. Det vil også gøre dig mere modstandsdygtig i perioder, hvor stressen er ved at opstå igen. Både din krop og dig selv vil få en forbedret velvære, så du bedre kan tackle hverdagens udfordringer uden ømhed og stress. Dette er blot et eksempel på én af de mange problemer, som Body S|D|S kan hjælpe dig af med. Det store fokus på både det fysiske og psykiske aspekt gør, at din onde cirkel kan brydes, så din sundhed og velvære vil blive forbedret, hvor du også mindsker risikoen for at få flere sundhedsskadelige problemer.

 

Christianshus Kropsterapi Ivs

Hovedgaden 55 B1

2970 Hørsholm