Den helt rette fysioterapi til dig

Går du rundt og har konstant ondt i dine skuldre, eller får du et jag i dit højre knæ på din ugentlige løbetur, som du før i tiden kunne klare uden problemer? Så lyder en professionel hånd fra en dygtig og specialiseret fysioterapeut som det helt rette valg for dig. Bor du i Lyngby, så vil du nemt kunne finde den rigtige fysioterapi i Lyngby for dig, hvor de har fokus på sportsudøvere, hvad end det er hverdagsaktive mennesker eller de mere eliteorienterede idrætsudøvere. Og så lytter de til dig og dine behov, og sørger for at leve op til lige netop dine forventninger. De efterlader dig ikke uden en grundig forklaring og viden omkring din skade-problematik eller mulige årsager til din ulidelige spændingshovedpine, og de vil samtidig give dig råd til at kunne afhjælpe problemet hjemme samt give din en melding på, hvor lang tid det vil kræve, før du er helt tilbage på sporet igen.

Hvorfor er genoptræning så vigtig efter min skade?

Har du været skadet eller er alle dine småskavanker blevet til en daglig gene, så er genoptræning vejen til bedring. Genoptræning er et af de vigtigste elementer, hvis du vil blive skadesfri og turde drømme om at komme tilbage i samme topform som før. Med skræddersyede programmer, professionel hjælp og en fysioterapeut, der lytter til din skade-problematik og til dig, vil altid være grundlaget for et vellykket behandlingsgrundlag. Hvis du derimod ikke får genoptrænet din skade på den korrekte måde, eller slet ikke får det gjort, vil det være til gene for dig i meget lang tid, og muligvis vil du aldrig føle, at skaden er i bedring. Det kan få alvorlige konsekvenser for din daglige gang på arbejdspladsen eller i hjemmet, og i takt med alderen vil disse skader forværres.

Genoptræning nær Lyngby

En fysioterapeut kan hjælpe dig til den mest optimale genoptræning til din skade, og de har en solid viden og flere års erfaring inden for genoptræning af alverdens sportsudøvere på hvert sit niveau. Ønsker du at nyde sommeren samtidig med, at du får den bedst mulige træning, så er det muligt at finde en fysioterapeut, der tilbyder genoptræning i Lyngby, der har nogle meget gode udendørs faciliteter, såsom en stor græsplæne og mulighed for løbetræning på fortunen lige i nærheden. Efter første konsultation vil du være meget klogere på din skade, og hvordan din fysioterapeut vil gribe den an fremover, og så vil din skade være i fokus, så du altid modtager den bedste behandling.

NF:CURA Sport – Fysioterapi og Personlig Træning

Jægersborgvej 66A

2800 Kongens Lyngby