Hvordan hjælper kranio sakral terapi babyer og børn?

Kranio sakral terapi er en behandling, man kan få foretaget i alle aldre. Det er en behandling, der hjælper på både hjernerystelse, piskesmæld, ADHD, spændinger, stress og mange mange andre ting. Det er en form for terapi, der går ind og hjælper på både fysiske og psykiske problemer, og hjælper hovedet og kroppen med at slappe af igen.

Grunden til at behandlingen er så fænomenal god til babyer og børn er, at de ikke altid kan fortælle os, hvordan de har det, men de ved hjælp af denne behandling bliver afslappet både i hovedet og i kroppen.

Hvis man får en hjernerystelse, er det vigtigt, at man forholder sig i ro – på alle måder. Dette betyder, at man skal undgå arbejde, hvor man skal koncentrere sig, man skal undgå både læsning, computer og fjernsyn så vidt muligt, og man skal sørge for at få en masse hvile. Dog er det vigtigt, at man bliver vækket en gang i timen for at være sikker på, at alt er, som det skal være, og at man ikke har lidt yderligere skade i hjernen.

Dette kan være rigtig svært at håndtere, når det kommer til børn og babyer. Babyer kan man ikke vække en gang i timen og spørge ind til, hvordan de har det, og det kan være rigtig svært at forklare et barn, hvorfor han eller hun ikke må løbe udenfor og lege med sine kammerater de efterfølgende dage. Derfor er den ultimative løsning at benytte sig af fuldkommen kranio sakral terapi til små børn da de på denne måde, både har mulighed for at komme sig hurtigere over hjernerystelsen, men der er også mindre risiko for, at de kommer til at døje med følgesygdomme og eftervirkninger senere i livet.

Man kan få foretaget kyndig kranio sakral terapi i Nordsjælland, hvor en erfaren behandler vil vurdere, hvor mange behandlinger der skal til, og samtidig også kan guide dig frem til, om der er yderligere ting, man selv kan gøre for at gøre det nemmere og hurtigere for barnet af komme sig over hjernerystelsen mest optimalt.

Som først nævnt, er denne behandling også god imod fysiske skader. Skulle barnet derfor have nogle former for fysiske skavanker, vil det uden tvivl være et forsøg værd, at kontakte sådanne en behandler for at finde ud af, om det er noget, de kan hjælpe med at rette op på, og måske gøre hverdagen nemmere for både børn og voksne.

Karin Sulsbrück

Stengade 41b, 2 sal

3000 Helsingør

26 12 46 66