Akupunktur mod de kedelige almindelige smerter

Vi kender alle de helt almindelige smerter, som nogle gange opstår i vores krop. Det kan lige pludselig begynde at jage i foden og den bliver øm som følge af uvante spændinger i musklerne, eller spændingshovedpinen kan komme snigende indover os, når vi er stressede. Kulde og vind kan påvirke nakken og skabe stivhed, og især i efterårs- og vinterperioden kan man lide af smerter i ørerne, som stort set kan vare resten af dagen, bare fordi man cyklede til arbejde uden hue.

De kedelige smerter der hæmmer livskvaliteten

Vi ved ikke altid lige hvordan, disse midlertidige og tilbagevendende smerter opstår, og den praktiserende læges løsning går ofte på at vente og se, om smerten går over. Mange af disse smerter, vi tager som en del af livet, opstår ofte som følge af spændinger i muskler og nerver, og i nogle tilfælde kan afslapning i en uge eller to få smerten til at gå over.

De almindelige følgesmerter kan derfor hæmme vores evner til at udføre vores arbejde og lave andre aktiviteter, som giver livskvalitet. Eftersom man ikke kan ligge sig syg med ondt i skulderen, skaber det kun mere stress og flere spændinger i andre dele af kroppen samt i hovedet. Det kan heldigvis hjælpe på netop disse smerter at prøve akupunktur i Odense, Aalborg eller i andre både store og små byer.

Akupunktur kan gøre en forskel for din dagligdag

Akupunktur kan være en af de bedste behandlinger mod disse helt almindelige og kedelige smerter som kan virke diffuse og svære at helbrede. Eftersom smerterne typisk opstår som spændinger i kroppen og stress, kan nålebehandlingen stimulere kroppens blodtilførsel til de ramte områder og hjælpe til at løsne op og dermed lindre smerten. Derudover giver den øgede tilførsel af energi og næringsstoffer det bedste miljø og muligheder for, at kroppen kan begynde at hele sig selv.

Akupunktur mod smerter giver generelt gode resultater og især mod smerter, hvor den underliggende årsag typisk er en lettere stress i kroppen som følge af uvante bevægelser, kulde og vind og let overbelastning både fysisk og mentalt. Allerede efter den første behandling kan klienten mærke en forandring i kroppen, hvor man ofte enten bliver varm eller kold pga. ændringerne i energiflowet og nerveforbindelserne.

Hvis skaden er midlertidig og ikke regelmæssigt opstår, kan man efter et antal behandlinger se, om skaden er helet og vurdere, om der er brug for flere behandlinger. Hvis smerterne opstår som følge af menstruationskramper eller en særlig kropsholdning eller gang, der påvirker kroppen uhensigtsmæssigt, vil akupunktøren ofte anbefale et længerevarende behandlingsforløb. Der er dog gode chancer for at akupunktur i mange tilfælde kan lindre smerter.

 

Thomas Fyrst Akupunktur

Hollufgårdsvej 10 A

5260 Odense S

31152507