leder

God ledelse er et buzz-word i det moderne erhvervsliv, men hvad er i grunden “god ledelse”?

I kraft med at der bliver mere og mere fokus på moderne ledelsesteori, kan du som leder måske opleve, at du i takt med den hastige udvikling og de mange nye input mister fodfæste og bliver usikker på din egen rolle som leder. Fordi en god leder også er åben for udvikling, er det ikke underligt, at mange ledere også bliver tvivl om deres lederprofil, hvilket i sidste ende kan føre til utroværdig og ustabil ledelse.

Optimer din lederprofil – øg din beslutningskraft

Derfor er det vigtigt, at du som leder husker din beslutningskraft, så du fremstår sikker, og som en stabil frontfigur for resten af virksomheden. Gennem psykolog konsultation kan du aktivt øge din handle- og beslutningskraft samt dit lederimage, så du fremstår sikker og samtidig også føler dig sikker som leder i en lille eller stor virksomhed.

Hvor end du er leder i Danmark, kan du altid finde en psykolog tæt på dig i København K, Århus, Odense eller mindre byer, som kan hjælpe dig med at øge dine ledelsesprofil gennem fokus på beslutningskraft.

Psykodynamisk coaching er et effektivt redskab, der hjælper dig med at arbejde med konkrete ledelses-dilemmaer der konfronterer dig med og gør dig bevidst om egne handlemønstre, hvorved du får en større forståelse for din måde at reagere på. Ved at få indsigt i måder at reagere på, som bunder i dybt forankrede handlemønstre, får du mulighed for at arbejde aktivt med bevidst handle- og beslutningskraft, fordi du får en større forståelse for egen historie, mønstre og måder at indgå i relationer på.

Mange tilbud i Københavns området

Fordi København er erhvervslivets mekka, er der også mange tilbud at vælge imellem når du leder efter psykologhjælp i København. Om du leder efter en psykolog med speciale i ledelse ved Nørreport, ved Østerport eller ved Vesterport er det vigtigste, at du vælger en psykolog, som du føler dig tryg ved, og som du finder professionel attraktiv. Mange psykologer tilbyder en gratis uforpligtende indledende samtale, som du med fordel kan benytte dig af, når du er på udkig efter en psykolog i København. Ring og hør om dine muligheder og fortæl om dine behov som leder, så i sammen kan finde det bedste tilbud til lige netop dig!

Psykolog Helle Anholm
Nørre Voldgade 68
1358 København
Tlf: 40 18 10 22