Hvad laver en sundhedscoach?

De fleste mennesker vil gerne leve sundt. Sundhed er vejen til et længere liv og større velvære. Hvis vi passer på vores krop, holder den længere, og en sund krop gør os gladere. Undersøgelser viser, at fysisk aktivitet i hverdagen kan hjælpe på stress og depression, såvel som det kan forebygge og afhjælpe spændinger og myoser. For mange mennesker er der dog lang vej fra at ønske et sundere liv til rent faktisk at gøre noget ved det. En travl hverdag spænder ben for mange, og det kan også være uoverskueligt at starte på en sundere livsstil, hvis man ikke er vant til at leve sundt. Hvor skal man begynde? Hvad er bedst at tage fat på og sætte ind med ændringer, hvis man ikke har det store overskud i dagligdagen?

sundhedscoach

Det kan du bruge sundhedscoaching til

En sundhedscoach kan være løsningen, hvis du gerne vil forbedre din sundhed og livskvalitet, men har brug for hjælpe til at føre dine målsætninger ud i livet. Hvad enten du er en topatlet, der gerne vil forbedre sine præstationer, eller du blot ønsker at få en bedre livskvalitet ved komme træthed, sygdom og dårlig kondition til livs, kan du få gavn af at bruge en sundhedscoach. Her kan du få lagt en kostplan, få rådgivning om motion og træning og blive vurderet af en professionel ud fra din livsstil, helbred og kropstype med henblik på at blive sundere. For nogle handler det om at omlægge kosten, få indlagt motion i hverdagen og få nok søvn om natten, for andre kan sundhedscoaching hjælpe med at kortlægge årsagerne til gentagne sportsskader.

Hvem tilbyder sundhedscoaching?

Det er vigtigt at finde en dygtig, professionel behandler, når du beslutter dig for at benytte en sundhedscoach. Det kan være en mulighed at undersøge de forskellige programmer, som behandlere tilbyder. Flere fysioterapeuter i København tilbyder sundhedsforløb, der er skræddersyet til den enkeltes behov. Du bør dog altid undersøge den enkelte behandlers baggrund og uddannelse, tage uforpligtende kontakt til en start og stille spørgsmål for på den måde at fornemme, om han eller hun er noget for dig. En sundhedscoach er en person, der kommer tæt på dig og som du derfor bør kunne have tillid til og føle dig tryg ved. Du skal altid have følelsen af, at du får noget ud af forløbet. Det er jo din sundhed, der er omdrejningspunktet her.

Move2Peak ApS
Bernhard Bangs Alle 23
2000 Frederiksberg
Tlf: 32 10 82 82