Sådan kan hypnose hjælpe mod stress

Stress er en folkesygdom. Vi vil alle mere end vi har tid til, og når vi ikke kan nå alt det vi gerne vil, så får vi at vide, at vi bare skal arbejde hårdere. Lige meget hvor hårdt man arbejder, så er der aldrig timer nok på en dag, og i længden bliver man kun stresset og udkørt, af det uendelige ræs mod at lykkes. Der er intet galt med at stræbe, det er bare vigtigt, at man holder målet for øje, og ikke bliver fanget i en uendelig løkke af arbejde uden pauser og afslapning. Hvis du er stresset er det første skridt helt at stoppe med at arbejde. Det virker måske angstprovokerende, men prøv at lægge arbejdet fra dig. Fortæl den person der forventer at du leverer et stykke arbejde, at du har brug for en halv dags fri. Her vil du sandsynligvis opleve en af to ting; enten vil du blive mødt med forståelse, og du får mulighed for at slappe lidt af og tage dig af dig selv, eller du bliver mødt med ekstra pres og ultimatummer. Er svaret det sidste, så overvej om der ikke er en anden løsning end netop dette job; er det dit helbred værd? Der findes en lang række behandlinger for stress, men ingen af dem kan hjælpe dig i længden, hvis du ikke er villig til at holde op med at gøre dig selv stresset.

Hypnose mod stress

Det kan hypnose hjælpe med

Når du er stresset, kan du have en lang række symptomer, som gør det svært at komme videre. Med hypnose behandles din underbevidsthed således, at din krops respons til stressen vil være anderledes. En person der har været udsat for stort pres i lang tid kan have svært ved overhovedet at fungere, og her er hypnose god som behandling for stress. Ligeledes kan man inden man ligefrem går ned med stress have gode resultater med at få hypnose. Det tager et stykke tid fra behandlingen påbegyndes før resultatet kan ses, men når det gør, vil det blive klart hvilket af dit hårde arbejde der har været det værd, og hvilket der har været resultatet af tankeløs stress. Du kan nemt finde hypnose i eksempelvis København. Det kan være en udfordring at finde en terapeut man stoler på i netop ens område, men hvis du bliver et lykkeligere menneske af at modtage behandlingen i eksempelvis København, vil det have været det hele værd i sidste ende.

Terapi & Hypnose
Nørregade 41
1165 København K
Tlf: 40 28 90 10