Massage med sugekop

Når man hører sætningen ”massage med sugekop”, får man nemt et billede i hovedet af de her sugekopper man sætter på væggen, og det lyder ikke just behageligt. Dette er dog ikke sådan virkeligheden er. Det er en ældgammel behandlingsmetode, som flittigt bliver brugt på flere massageklinikker. De sugerkopper som bliver brugt findes i flere forskellige størrelser, og så ligner de et lille rundt glas med en rund kant, som er et par centimeter høje. Der bliver dannet et vakuum, så de selv sidder fast på kroppen, samtidig med at man bliver masseret med olie.

Massage med sugekop

Behandlingen bliver brugt til at give en ganske almindelig massage for behagelighedens skyld, men også til at løsne spændinger og aktivere blodomløbet. Det bliver mest brugt på ryg og mave, da det er nemmest at danne vakuum på disse steder. Ved brug af denne behandling, forbedrer man også blodcirkulationen og regulerer kroppens balance. Det er en efterhånden velkendt og effektiv kinesisk massage, som også er med til at hjælpe på uren hud og appelsinhud, samtidig med at det også giver ilt og næring til huden. Samtidig, som en lille bonus, er det også med til at øge fedtforbrændingen og stramme huden op. Når man fastsætter sugekoppen, bliver der åbnet flere blodkar på én gang, hvilket også medfører, at der laves en hurtigt udrensning i huden.

Det bliver ofte også koblet sammen med behagelig og afslappende akupunktur, da begge dele er med til at skabe velvære, ro og balance i kroppen. Selvom akupunkturnålene er så små og næsten ikke kan mærkes, er der stadig dem som er nåleskræk. Så det er selvfølgelig ikke nødvendigt at koble de to behandlinger sammen, det kan bare i nogle tilfælde have større effekt på problemet. En sugekopbehandling kan også være en erstatning for akupunktur, da begge dele kan være med til at kurere de samme problemer, såsom hovedpine, muskelsmerter og stress.

Sugekopbehandling løsner op for ømme muskler væsentligt hurtigere end almindelig massage har mulighed for. Efter en omgang sugekopmassage, kan der forekomme sugemærker på det behandlede område. Dette kommer oftest efter mange spændinger i kroppen. Nogle få kan også få blå mærker, og i sjældne tilfælde små blodsamlinger. Men intet af dette er farligt for huden, og forsvinder helt af sig selv igen efter et par dage.

Hvidovre Akupunktur Klinikken
Hvidovrevej 137- 139, 1.sal
2650 Hvidovre
Tlf: 60 77 87 65