Tre myter om kosmetiske behandlinger

Kosmetisk behandling

Der findes mange myter og fordomme om kosmetiske behandlinger og de mennesker, der får foretaget dem. I denne artikel vil vi, i samarbejde med CeriX klinikken, aflive tre af de mest udbredte og vildledende myter indenfor kosmetiske behandler.

  1. Det er kun selvoptagede mennesker, der får lavet kosmetiske behandlinger.

At det kun er selvoptagede og overfladiske mennesker, der tyer til kosmetiske behandlinger, er slet ikke sandt. Langt de fleste mennesker, der får lavet behandlinger, både kirurgiske og non-kirurgiske, er helt almindelige mennesker, der blot har nogle få ting, de ikke er tilfredse med. Det kan være en bekymringsrynke, der med årene er blevet meget tydelig og giver den enkelte et lidt sammenbidt udtryk, eller det kan være en person, der hele livet har kæmpet med uren hud, og nu har mulighed for at få hjælp til en pænere hud. De er dermed hverken mere eller mindre selvoptagede end os andre, men ønsker blot at få mere livskvalitet og en bedre selvfølelse ved hjælp af små korrigerende tiltag. Andre mennesker lider af sygdomme, der kan være den direkte grund til, at de har behov for at få foretaget behandlinger; det være sig såvel hårfjerning pga. PCO eller PCO-behandlinger for gravide.

  1. Behandlingerne er yderst smertefulde.

Dette er heller ikke sandt. Selvfølgelig, hvis du skal op og have de helt store brystoperationer, vil der naturligvis være lidt smerte forbundet med behandlingen. De mindre behandlinger såsom botox- og filler-behandlinger er derimod forbundet med ganske lidt ubehag. De fleste kan blot mærke et let prik på huden efterfulgt af en kort svie – og vupti, så har du et ungdommeligt ansigt! Såfremt du er meget sensitiv overfor smerte kan man i mange tilfælde let smøre en let bedøvende creme på det område, man ønsker behandlet.

  1. Botox vil gøre dig fuldstændig udtryksløs i ansigtet og fryse dine muskler.

Dette er en udbredt myte. Hvis behandlingen udføres af en kompetent og certificeret behandler, skal du ikke være bekymret for at blive fuldstændig udtryksløs. Uddannede behandlere er trænet til at bevare den muskulære balance i ansigtet ved kun at sprøjte små doser botox ind i specifikke muskler. Hermed korrigeres rynkerne uden at mindske dine ansigtsudtryk.

Vi har nu aflivet de mest udbredte myter om kosmetiske behandlinger. Hvis dine værste indsigelser mod sådanne behandlinger nu er blevet afkræftet, og søger du en klinik i København, findes der heldigvis et stort udbud, der kan hjælpe dig med at fjerne de små kosmetiske problemer, du måtte have. Langt de fleste kosmetiske klinikker kan i dag tilbyde professionelle botox behandlinger i bl.a. København samt andre mindre behandlinger, der kan gøre en stor forskel med få midler.

Cerix ApS

Dronningens Tværgade 7, st.

København K

61616117