Vejen til et yngre udseende

yngre udseende

Det er muligt at bevare et ungt udseende gennem en sund livsstil, men det vil ikke vare for altid. En sund livsstil er desværre ikke nok, da aldringstegn som eksempelvis fuger og rynker under øjnene altid vil opstå med alderen. Der er heldigvis en (gen)vej til at opnå et yngre udseende. Med kosmetiske behandlinger kan der skabes mange udseendemæssige ændringer. Det er i dag muligt at få udført skånsomme skønhedsbehandlinger uden behov for kirurgi. Vejen til et yngre udseende er derfor muligt uden kosmetiske operationer, da der i dag findes nyere metoder, som kan opnå samme resultat på en blidere måde.

Mange muligheder til et yngre udseende

Alderstegnene er forskellige fra person til person, og det vil derfor også variere fra person til person hvilke behandlingsmuligheder, der er oplagte. Der skal derfor først skabes overblik over, hvad der skal til for, at der kan opnås et yngre udseende. Der er dog nogle typiske udseendemæssige problemer, som opstår med alderen:

Løs hud under armene?

Løs hud under armene medfører ofte, at tøjvalget også ændres i et forsøg på et skjule det løse hud. Slap hud under overarmene opstår med tiden, men det er især hyppigt for overvægtige personer, som har tabt sig. Det kan fjerne glæden ved vægttabet, hvilket er en skam. Det er til al held muligt at blive fri for de såkaldte ”mormor-arme” gennem en simpel behandlingsmetode med laser, som skaber en opstrammende effekt på huden. Denne effekt vil gradvist komme mere og mere til udtryk i løbet af tre måneder, hvorefter den fulde effekt opnås. Denne metode kan også benyttes, hvis der opleves løs hud under hagen.

Fedtophobninger på kroppen?

Fedtophobninger på kroppen kan være svært at slippe af med. Metoden til fedtsugning har førhen krævet en større omgang, men i dag er det muligt at løse fedtophobninger gennem laserteknologi og vandteknologi. Typen af teknologi varierer fra situation til situation, men fjernelsen af fedtet vil uden tvivl få kroppen til at se yngre ud.

Fri for rynker med ansigtsløft uden kirurgi

Et ansigtsløft lyder umiddelbart voldsomt, men det er muligt at skabe et personligt ansigtsløft i København gennem en kombination af forskellige behandlinger. Med botox og restylane kan rynker og fuger i ansigtet udglattes, så huden ser ung ud igen. Pigmenteringer, ar og solskadet hud kan behandles gennem laser, så huden bliver ensartet. Gennem de forskellige metoder er det muligt at få øget hudkvaliteten, så aldringstegnene bliver fjernet.

Der er således mange metoder til at få et yngre udseende. Det er vigtigt at forebygge mod eksempelvis skader på huden ved at passe godt på huden gennem en sund livsstil, men det er heldigvis let og simpelt at finde en hurtig vej til et yngre udseende, så både kroppen og i ansigtet bliver ungt og friskt igen.

 Regenclinic

Palægade 7

København K 1261

60126137